ZA SKIJAŠE KOJI ZNAJU ŠTA HOĆE – Iza broja 15 krije se ostvarenje svih naših najvećih SKIJAŠKIH ŽELJA

FOTO: PROMO / PROMO

Ljubitelji snega jedva čekaju da padnu prve ozbiljnije pahulje, pa da se zapute na njima najdražu planinu u Srbiji i prepuste uživanju u skijanju i drugim zimskim sportovima. A ko čeka, taj i dočeka – ne samo što nas uskoro očekuje početak još jedne sjajne zimske sezone na Kopaoniku, Torniku i Staroj planini, nego je sada moguće i ostvariti sjajne popuste.

Za početak, ski opening na Kopaoniku, planiran je za period od 9. do 12. decembra, nakon čega ce uslediti otvaranje sezone na Staroj planini, a zatim i na Torniku na Zlatiboru.

Sve vas ranoranioce, koji već dobro znate gde želite da skijate, Skijališta Srbije odlučila su da – prateći simboliku broja 15, koja označava realizaciju svih naših želja – u periodu od 15. do kraja novembra, obraduju popustom od čak 15 odsto na ski karte.

No, ukoliko ne uspete da do tog perioda isplaniraju svoje zimovanje, imaćete još jednu šansu kupovinu ski karata po povlašćenoj ceni. Od prvog do 10. decembra, čeka vas novi promotivni period u kom ćete svoje ski karte moći da nabavite sa popustom od 10 odsto.

Sve ostale, čeka još jedno iznenađenje i poklon – stalni popust od 5 posto na cenu ski karata, za kupovinu isključivo preko on line prodavnice Skijališta Srbije i to sve do kraja sezone.

– Zato što želimo da zima bude vaša! Staze su naša garancija za to – poručuju iz Skijališta Srbije.

Doba pandemije u kome živimo gotovo dve godine, ali i svetski trendovi, naučili su nas da na internet kupovini nema čekanja, redova i maski, i ima viška u novčaniku, jer je povoljnija.

Svako ko kupi ski kartu preko web shopa, dobiće svoj jedinstveni QR kod koji će omogućiti lako i jednostavno preuzimanje ski karte na više lokacija kako u Beogradu, tako i u ski centrima Kopaonik, Tornik na Zlatiboru i na Staroj planini. Aparati za beskontaktno preuzimanje ski karata će i ove godine biti u funkciji, što će korisnicima omogućiti brže i lakše preuzimanje karta na više lokacija.

Od ove sezone, Skijališta Srbije su uvela i određene novine u kategorijama ski karata, pa će svi oni koji žele da više puta idu na skijanje tokom sezone, moći da kupe kartu 20 u sezoni i da svoje skijaške dane rasporede onako kako im najviše odgovara. Takođe, od ove sezone su u ponudi i posebne karte koje uključuju noćno skijanje, pa svi zainteresovani mogu da se odluče i za ovu kategoriju ski pasa, koja će im omogućiti korišćenje noćne staze.

Pored ovih kategorija, Skijališta Srbije su uvela i potpuno novu „baby“ kartu koja je namenjena za decu od 0 do 5 godina. „Baby“ karta je uvedena isključivo zbog bezbednosti najmlađih skijaša kako bi mogli da koriste one staze koje su prilagođene njihovim skijaškim umećima.

Od novina ove sezone skijaše na Kopaoniku očekuje proširenje sistema za veštačko osnežavanje na lokaciji Bela reka 1- Bela reka 2 – Ledenice, u dužini od 5 km. Predviđena je i veza za nastavak sistema ka budućoj stazi Bela reka 3. Pored toga, za zimsku sezonu završavaju se prateći objekti na izlaznoj stanici gondole Brzeće-Mali Karaman, a u pitanju su restoran i objakat za smeštaj pratećih sadržaja skijališta. Takođe, za ovu sezonu biće gotov i heliodrom.

Brojne aktivnosti očekuju Skijališta Srbije u narednom periodu, a jedan od najvažnijih je organizacija Samita planinskih centara jugoistočne Evrope – Moresce na kom će prisustvovati najznačajniji subjekti iz oblasti planinskog turizma.

Zatim slede ski opening i tradicionalno obeležavanje početka sezone u sva tri ski centra, Evropa kup kao najbitniji međunarodni skijaški događaj, humanitarne ski trke, obeležavanje Međunarodnog Dana snega, kao i mnoge druge aktivnosti.

– Dakle, na vama je samo da dobro planirate, a na nama sve ostalo – zaključuju iz Skijališta Srbije.

Web shop Skijališta Srbije – mesto gde ski sezona počinje!