POMOZITE NEODLUČNIMA Otkrijte nam – gde se u Srbiji najbolje skija? (ANKETA)

FOTO: SKIJALIŠTA SRBIJE / PROMO

Decembar se polako bliži i svi se već uveliko radujemo zimovanju. Dok mi planiramo svoj godišnji odmor, svi veliki skijaški centri u Srbiji punom parom rade na tome da do početka ski-sezone sve na planinama dovedu do savršenstva.

Ski opening i svečano obeležavanje početka sezone u sva tri ski centra biće upriličeni u prvoj polovini decembra, a uskoro kreže već tradicionalna pretprodaja ski karata putem web shop-a, i to sa popustom od 15%.

Međutim, pošto sigurno još uvek ima onih koji nisu sigurni gde ove godine da odu na skijanje, potrebna vam je vaša pomoć. Kako bismo priredili mali vodič za one neodlučne, želeli bismo da od vas saznamo koja su vaše omiljene planine za zimovanje, ali i koja biste skijališta i ski staze preporučili drugima.

Skijališa Srbije za ovu zimsku sezonu priremaju brojne novine u kojima ćemo moći da uživamo čim bude pao prvi ozbiljan sneg, bilo da se opredelimo da skijamo na Kopaoniku, Torniku ili Staroj planini. Recimo, samo na Kopaoniku nas očekuje čak 5 kilometara duži sistem za veštačko osnežavanje na lokaciji Bela reka 1- Bela reka 2 – Ledenice, a na izlaznoj stanici gondole Brzeće-Mali Karaman čekaće nas novi restoran i brojni prateći sadržaji. Takođe, za ovu sezonu biće gotov i heliodrom.

Takođe, Skijališta Srbije spremna su za velike međunarodne događaje, među kojima se izdvajaju Samit planinskih centara jugoistočne Evrope – Moresce, Evropa kup, obeležavanje Međunarodnog Dana snega, brojne humanitarne ski trke.